De fiets die Thijs Brand gratis ter beschikking stelt voor de sportieve actie.
De fiets die Thijs Brand gratis ter beschikking stelt voor de sportieve actie.

High Tea voor actie Hartstichting

Actueel 69 keer gelezen

Op zaterdag 14 februari van 16.00 tot 18.00 uur, vindt in de Dekker's Hoeve aan het Essepad 6 te Voorburg een benefiet High Tea plaats. Men kan er genieten van een heerlijk buffet met het rode hart als thema op deze Valentijnsdag.

Aanwezig is Wouter Duinisveld (37), triatleet met een donorhart en bekend van tv-campagnes met betrekking tot orgaandonatie. Hij vertelt het persoonlijke verhaal over zijn levensbedreigende ziekte, het wachten op een donorhart, zijn herstel en de impact van dit alles op zijn leven. Deelname kost €25,- per persoon en de opbrengst komt ten goede aan de Hartstichting.

Dekker's Hoeve draagt op deze manier bij aan de actie van de Leidschendamse Ans Hooiveld, die voor het goede doel de Gran Fondo New York zal fietsen op 17 mei. "De Gran Fondo behelst een rit van 160 km. met een hoogteverschil van 2,5 km. Ik heb geen ervaring met wielrennen en ben druk bezig met trainen. Dennis Brand, van fietsenzaak Thijs Brand, geeft tips en adviezen en hij stelt gratis een passende racefiets voor mij ter beschikking. Het doet goed dat plaatselijke ondernemers mijn actie op deze manier ondersteunen zodat zoveel mogelijk sponsorgeld ten goede komt aan de Hartstichting".

Ans wil in totaal €3.000,- ophalen met deze sportieve prestatie en de High Tea geeft mensen de kans om hieraan bij te dragen en tegelijkertijd een leuke middag te beleven. Deelnemers kunnen zich voor de high tea aanmelden via info@dekkershoeve.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant