De uitreiking van de MKB LV Ondernemersprijs aan het team van TRIXS (foto: Ot Douwes).
De uitreiking van de MKB LV Ondernemersprijs aan het team van TRIXS (foto: Ot Douwes).

Ondernemersprijs naar TRIXS

Actueel 92 keer gelezen

Leidschendam - Indoor trampoline- en beachsportcentrum TRIXS is de winnaar van de MKB LV Ondernemersprijs 2014. Dat bleek tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van MKB Leidschendam-Voorburg op 21 januari jl. in het gebouw van het ID College. Daar kreeg een vijftal ondernemers de wisseltrofee uitgereikt door Jos Zuijdwijk, bestuurslid van MKB LV.

"De Ondernemersprijs is de prijs voor verdienstelijk en succesvol samenwerken als ondernemers. Jullie hebben allereerst gezamenlijk een bedrijf gestart. Op 16 augustus ging het grootste indoor trampoline- en beachsportspark van de regio open in een leegstaande busgarage langs de Vliet. Inmiddels zijn duizenden bezoekers langs geweest. Jong en oud. TRIXS vormt een succesvolle toevoeging aan het aanbod op het gebied van sport, recreatie en toerisme.

Daarbij wordt nadrukkelijk naar samenwerking gezocht met verschillende partijen. Zo is samenwerking tot stand gekomen met sportverenigingen (w.o. volleybal), fitnessclubs en adviesbureaus op het gebied van personal coaching en evenementen. En ook met scholen voor sportdagen en buitenschoolse opvang. Kortom: TRIXS springt er uit - letterlijk en figuurlijk. Daarom deze wisseltrofee."

Zuijdwijk meldde dat vanaf dit jaar Het Krantje haar naam zal verbinden aan de MKB LV Ondernemersprijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant