Linda en Lisa zijn trots op de professionele spa pedicure massage stoelen in hun Beauty Salon Yu-Lai (foto: PR).
Linda en Lisa zijn trots op de professionele spa pedicure massage stoelen in hun Beauty Salon Yu-Lai (foto: PR).

Heerlijk tot rust komen bij Beauty Salon Yu-Lai

Ondernemer in Beeld 2.392 keer gelezen

Voorburg - Tijd voor jezelf en even helemaal tot rust komen, dat kan bij Beauty Salon Yu-Lai aan de Parkweg 95. Op 18 januari is deze salon, van de vriendinnen Linda en Lisa, geopend. Een mooie salon gespecialiseerd in pedicure, manicure en ontspanningsmassage.

Linda en Lisa hebben veel ervaring opgedaan in salons in de omgeving. Een eigen salon openen is hun grote droom. Die droom is nu werkelijkheid met de opening van Yu-Lai. De salon beschikt over drie massageruimtes waarvan de grootste voorzien is van een speciaal bed met daaraan gekoppeld een wastafel. Liggend wordt het haar gewassen waarbij er tegelijkertijd een heerlijke hoofdmassage wordt gegeven.

Spa pedicure massage stoel
Yu-Lai biedt vele mogelijkheden op het gebied van beauty en relaxen. Heel bijzonder zijn de professionele spa pedicure massage stoelen. Deze stoelen bieden een krachtige massage vergelijkbaar met een massage van een professional en de spa water bak die zorgt met zijn bubbels en hydrojets voor een heerlijk verzorging van de voeten. Met de boordcomputer van de Spa Pedicure stoelen kan de klant de intensiteit of snelheid van de massage aanpassen.

De spa pedicure stoel zorgt voor een optimaal comfort en ontspanning tijdens de pedicure behandeling. Bij de voetmassage wordt er met behulp van vingers, duimen en handpalmen lichte tot wat zwaardere druk op de meridianen in het lichaam uitgeoefend. Meridianen zijn energiebanen die de Chi, ook wel de levensenergie genoemd, naar de bijbehorende organen transporteren. De massage verbetert de doorbloeding van de weefsels en stimuleert de zenuwen die op de voetzool uitkomen. De voetzoolhuid heeft relatief meer plooitjes en poriën dan andere huidzones hierdoor ontstaat er een groot oppervlak om contact te maken.

Massagetechnieken
Massage technieken worden al eeuwen toegepast en bij sommige culturen behoort het zelfs tot de dagelijkse rituelen, om lichaam en geest goed in balans te houden. Linda en Lisa komen beiden uit China maar wonen al jaren in Nederland. Zij hebben zich meerdere massagetechnieken eigen gemaakt, zoals de cupping massage en Guasha behandeling. De cupping massage is bedoeld om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken.

Ook spierkrampen kunnen met behulp van deze massagetechniek naar het huidoppervlak worden getrokken. De massage wordt uitgevoerd met speciale bokalen van glas. De Guasha behandeling is een Chinese ontgiftings- en stimuleringstherapie. Guasha betekent 'schrapen'. Het behandelen van de huid van hoofd en buik heeft effect op het gehele systeem, in het bijzonder met betrekking tot ontgiften, stimulering van het immuunsysteem, oplossen van blokkaden, ondersteuning van de bloedsomloop, pijnbehandeling en ontspanning.

Beautysalon Yu-Lai is de gehele week geopend: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zondag en maandag van 11.00 t/m 21.00 uur. Afspraak maken is niet noodzakelijk maar kan via 0657473337. Klanten die dit artikel meenemen bij hun eerste afspraak krijgen 5 euro korting.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant