Afbeelding

Auto's stil op vluchtstrook A4

Actueel 126 keer gelezen

Leidschendam - Een medewerker van Rijkswaterstaat belde op zondag 1 maart de politie, toen hij een 44-jarige Tilburgse automobilist op de vluchtstrook van rijksweg A4 aantrof. De Tilburger lag in zijn auto te slapen. De auto was rondom beschadigd.

Uit het onderzoek dat agenten instelden bleek dat de man op diverse plaatsen op de Rijksweg A4 tegen de vangrail was gebotst en daarbij licht gewond was geraakt. De Tilburger bleek onder invloed van alcohol te zijn. Nadat hij door ambulancepersoneel was behandeld werd hij meegenomen naar het politiebureau, alwaar een bloedproef van hem werd afgenomen.

Aan de hand van de uitslag zal bekeken worden of proces-verbaal ter zake rijden onder invloed tegen hem wordt opgemaakt.

Op maandag 2 maart trof een medewerker van Rijkswaterstaat een 35-jarige automobilist uit Alphen aan den Rijn op de vluchtstrook aan. De man reageerde verward en bleek niet over een geldig rijbewijs te beschikken. De politie heeft hem overgebracht naar het politiebureau en proces-verbaal tegen hem opgemaakt. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant