De aangetroffen gestolen spullen.
De aangetroffen gestolen spullen.

Van wie zijn deze spullen?

Actueel 112 keer gelezen

Leidschendam - Een 23-jarige Hagenaar en twee Leidschendamse meisjes, in de leeftijd van 16 en 17 jaar, stroopten in de nacht van zaterdag 14 maart op zondag 15 maart de tuinen aan de Oude Trambaan en De Schakel af op jacht naar diverse tuinartikelen. Het drietal had uit diverse tuinen inmiddels de nodige spullen ontvreemd. Zij hadden die goederen bij een poort veiliggesteld.

Toen een bewoner daar diverse tuinartikelen uit zijn tuin aantrof belde hij direct de politie. Agenten troffen het drietal aan en wilde hen meenemen naar het politiebureau. Dat ging niet zonder slag of stoot. De Hagenaar verzette zich hevig en trachtte steeds een mes uit zijn broekzak te halen. De agenten wisten dit met toepassing van geweld te voorkomen. Een agent raakte bij de aanhouding gewond aan een arm.

Het drietal werd uiteindelijk ingerekend en overgebracht naar het politiebureau. Daar bekende de Hagenaar. Hij moet op korte termijn voor de politierechter verschijnen.

De aangetroffen spullen zijn nog niet allemaal terug bij de rechtmatige eigenaar. Wie zijn goederen herkent kan zich melden bij het politiebureau in Leidschendam-Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant