Winnaars van het Gymnova zaalvoetbaltoernooi 2011 (archieffoto Alexander Wagener).
Winnaars van het Gymnova zaalvoetbaltoernooi 2011 (archieffoto Alexander Wagener).

RKAVV-Gymnova Zaalvoetbaltoernooi terug

Sport 234 keer gelezen

Leidschendam - Op 17 juni 2011 won The Penthouse Pub de finale van het 32e Gymnova Zaalvoetbaltoernooi. Totdat Gymnova Zaalvoetbal vorig jaar met RKAVV fuseerde kwam het 33e toernooi door gebrek aan organisatiekader er nooit. Op maandag 18 mei wordt de draad in sporthal Kastelenring weer opgepakt.

De overige wedstrijddata zijn 20, 22, 27 en 29 mei, 1, 3, 5, 8, 12 en 15 juni. Op vrijdag 19 juni is de finaleavond. Er zijn een eredivisie (prestatiepoule), eerste divisie en Women League. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn. Inschrijving via www.rkavv.nl is mogelijk vanaf vrijdag 20 maart en vol=vol.

RKAVV is nog op zoek naar een naamgeversponsor van het toernooi. In de herfst wordt een RKAVV-Gymnova Jeugdzaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Voor meer info over beiden: zvt@rkavv.nl.

Grote man achter de terugkeer van het toernooi is voormalig topcompetitiezaalvoetballer en huidig jeugd(zaal)voetbaltrainer Patrick van Pruijssen (41; nu nog RKAVV-3 & -zaal 1). "Ik ben zoooo blij en trots dat het toernooi eindelijk weer terug is. Net zo trots als het feit dat jeugdzaalvoetbal bij RKAVV blijft. We zijn de pilot fase voorbij en doen vanaf 2015-2016 definitief aan de KNVB jeugdzaalvoetbalcompetitie mee. Yes!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant