De wethouders Stemerdink en Rozenberg openden het nieuwe gebouw samen met Jan Jaap van Leusden van VEO (foto: Michel Groen).
De wethouders Stemerdink en Rozenberg openden het nieuwe gebouw samen met Jan Jaap van Leusden van VEO (foto: Michel Groen).

Nieuw clubgebouw VEO geopend

Sport 190 keer gelezen

Den Haag - De Christelijke Korfbal Vereniging "Voorburg en Omstreken" (CKV VEO) heeft na twee jaar voorbereiding en vijf maanden bouwen haar nieuwe clubgebouw en velden op het sportpark Westvliet.

De nieuwbouw komt voort uit de verhuizing van HSV Catch van hun complex op Duijvestein in Voorburg naar sportpark Westvliet. Tevens was de opening van het clubgebouw voor CKV VEO de aftrap van haar 95-jarig bestaan. De opening werd zaterdag 21 maart gezamenlijk verricht door de wethouders Frank Rozenberg en Nadine Stemerdink. Daarbij was zo ongeveer de hele vereniging aanwezig voor de onvermijdelijke groepsfoto, die daarna werd genomen.

100-jarig bestaan
"Voor de korfbalvereniging VEO is het clubgebouw een belangrijke stap richting haar 100-jarig bestaan,'' zegt voorzitter Jan Jaap van Leusden. "VEO beschikt nu over een fraai complex waar jong en oud, prestatiegericht of recreatief kunnen sporten. Met de veilige fietsroutes vanuit Leidschenveen, Ypenburg en Voorburg is VEO een vereniging waar ook kinderen in een veilige en sociale omgeving kunnen sporten.'' Kijk op www.veokorfbal.nl voor meer informatie over het programma en de korfbalvereniging VEO.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant