Inboorlingen op het podium in het St. Maartenscollege.
Inboorlingen op het podium in het St. Maartenscollege.

Spotlight Jungle op St. Maartenscollege

Actueel 130 keer gelezen

Voorburg - Op 16, 17 en 18 april werd op het Sint-Maartenscollege voor de 18e keer Spotlight georganiseerd. Leerlingen en docenten presenteerden zich in diverse acts van dans, zang en spel.

Drie avonden waande men zich in de aula van de school in de tropische hitte van het oerwoud. Aan het begin van de voorstelling was er een geluid van een crash met een bus vol docenten, die een 'personeelsreisje' maakten. De docenten verdwalen in het oerwoud, waar zij geconfronteerd worden met inboorlingen en wilde dieren.

De verschillende acts vloeiden moeiteloos in elkaar over, zodat het publiek de sfeer geen moment los kon laten. Voor het eerst werden diverse acts begeleid door een live orkest bestaande uit (oud)leerlingen en docenten, o.l.v. Michel van der Mark. Een speciale vermelding mag er zijn voor de prachtige kostuums en maskers van het huisballet , gemaakt door de enthousiaste groep dames van de naaiclub.

Menigeen was van mening dat deze versie van Spotlight tot een van de beste kon worden gerekend. Spectaculair en kwalitatief zeer hoogstaand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant