Ballonnen oplaten tijdens de Kinderstraatspelen (archieffoto PR).
Ballonnen oplaten tijdens de Kinderstraatspelen (archieffoto PR).

Kinderstraatspelen in Oranjelust op 5 mei

Actueel 169 keer gelezen

Voorburg - Op Bevrijdingsdag, dinsdag 5 mei worden voor de 36e keer in de Oranjelust in Oud-Voorburg (zijstraat Parkweg/Herenstraat) de jaarlijkse Kinderstraatspelen georganiseerd.

De organisatie, die bestaat uit bewoners uit de straat zelf, nodigt voor de 36e keer alle kinderen uit om deel te nemen aan de spelletjes. Inschrijven kan vanaf 11.30 uur. Om 12.30 uur worden de Kinderstraatspelen officieel geopend met het oplaten van de ballonnen. Voor de allerkleinsten is de Zuyderloostraat weer omgedoopt tot peuterparadijs met een springkussen.

Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar staan in de gehele Oranjelust diverse uitdagende Oudhollandse spelen, zoals o.a. zaklopen, blikgooien en ringsteken opgesteld. Tijdens de kinderspelen is, zowel aan het begin als aan het eind van de Oranjelust, de mogelijkheid om de vrijmarkt te bezoeken.

Talentenjacht
Heb jij de 'O' Factor? Om 15.15 uur start de Oranjelust talentenjacht. Heb jij een bijzonder talent, kun je goed dansen, zingen, een instrument bespelen, moppen tappen of iets anders leuks. Meld je dan aan met naam, e-mailadres en wat je wilt laten zien via de Facebookpagina. Aanmelden tot uiterlijk 3 mei. Deelname aan de Kinderstraatspelen is gratis. Kijk voor alle informatie over de Kinderstraatspelen op www.facebook.com/KinderstraatspelenOranjelust.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant