VCC'ers Siddhant, Thijn, Tanveer, Hidde, George, Elliott en Tobias vieren feest!
VCC'ers Siddhant, Thijn, Tanveer, Hidde, George, Elliott en Tobias vieren feest!

VCC U12 landskampioen indoorcricket

Sport 151 keer gelezen

Voorburg - HCC heeft zijn T20- Muntaztitel geprolongeerd door in de finale landskampioen Quick te verslaan. Het parallelle U16-toernooi kende dezelfde finale met het zelfde resultaat. Wethouder Nadine Stemerdink reikte de prijzen uit. In de zaal liet VCC andermaal zien over een sterke jeugd te beschikken: de U12 werd landskampioen indoorcricket.

De Muntaz Cup is vernoemd naar de stichting van de cricketfamilie Mohamed. Zowel insiders als nieuwkomers waren het erover eens dat de tweede editie van de Muntaz T20 op VCC pure reclame was voor de cricketsport.

Drie duels met spectaculair cricket en een finale die veel belooft voor de reguliere competities die op 3 mei van start gaan. Op zaterdag 9 mei staat de eerste thuiswedstrijd van VCC 1 tegen Bloemendaal op het programma.

In de zaal bereikte VCC wederom met drie jeugdteams de finaledag. De U16 werd derde, de U14 tweede en de U12 verdiend kampioen, onder leiding van Peter Hammond en Lennaert van Aalst. Zo ging VCC er met goud, zilver en brons vandoor.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant