De spinners, Jeugd Kinderziekenhuis en jeugdafdeling RKAVV waren blij met het resultaat.
De spinners, Jeugd Kinderziekenhuis en jeugdafdeling RKAVV waren blij met het resultaat.

Succesvol spinning event RKAVV

Sport 163 keer gelezen

Leidschendam - Samen met Spinathon Gouda toverde RKAVV afgelopen weekend de sporthal aan de Kastelenring voor de tweede keer omgetoverd tot een ware spinning arena met maar liefst 100 spinning fietsen. Doel was zo veel mogelijk geld binnen te halen voor het Juliana Kinderziekenhuis (middels de stichting Den Haag - Texel) en de RKAVV jeugd.

De deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers, verlichting, (live) muziek, professionele instructeurs zorgden met elkaar voor en bijzondere sfeer en een grandioos spinning event. Na afloop van de zaterdagride van 2 uur en de zondagride van 6 uur stond er voor de hongerige deelnemers en vrijwilligers een heerlijk buffet klaar in de kantine van RKAVV en was er een loterij met leuke prijzen.

Op zaterdag avond sloot Nadine Stemerdink, wethouder Sport, na afloop van de spinning de Nationale Sportweek af. In haar toespraak gaf zij aan dat dit evenement weer aantoont dat RKAVV midden in de samenleving staat en veel maatschappelijke initiatieven ontplooit. Op zondag avond was het grote moment met de bekendmaking van de totaal opbrengst van dit event.

De eindstand was met € 5.500,- ruim hoger dan vorig jaar. Een mooi bedrag om te verdelen over de beide goede doelen. Dat zou zeker een aanmoediging moeten zijn om volgend jaar voor een derde sessie te gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant