Stompwijk Summerland 2014 (foto: PR).
Stompwijk Summerland 2014 (foto: PR).

Festival Stompwijk Summerland vernieuwt

Actueel 733 keer gelezen

Stompwijk - Vrijdag 3 juli tot en met zondag 5 juli vindt de negende editie van het festival Stompwijk Summerland plaats voor het terrein van voetbalclub Stompwijk '92. Negen jaar na de overgang van voorganger Stomppop naar Stompwijk Summerland staat vernieuwing centraal.

Dit jaar staan diverse nieuwe, toonaangevende bands en dj's op het programma. 'De Stompwijkse sfeer' en saamhorigheid zijn belangrijke factoren tijdens deze editie van Stompwijk Summerland. De indeling van het festivalterrein onderstreept deze factoren zo veel mogelijk, met één groot open middenterrein, een lange bar en verschillende versnaperingstenten.

Ook een pittoreske après-skitent biedt de bezoekers de mogelijkheid samen te komen in een gezellige sfeer.

Vrijdag 3 juli treden de Engelse coverband Fragment, de Nederlandse folkband Pater Moeskroen en DJ Nilo op.

Op zaterdag 4 juli staan Dance dj-team Partysquad, aanstormend talenten Artistic Raw en Rowin Bocxe en de bekende Hardstyle-dj Ran-D op het programma.

Zondag 5 juli is er een gratis programma voor jong en oud, met een kindermiddag en optredens van onder andere Dirty Denims en Popgunn. Kaarten voor vrijdag of zaterdag kosten €17,50. Op zondag is de entree gratis. Een passe-partouts voor alle dagen kost €30,-.

Zie voor meer informatie en kaarten www.stompwijksummerland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant