Het diamanten echtpaar De Zeeuw met wethouder en loco-burgemeester Frank Rozenberg (foto: Michel Groen).
Het diamanten echtpaar De Zeeuw met wethouder en loco-burgemeester Frank Rozenberg (foto: Michel Groen).

Echtpaar De Zeeuw viert 60-jarige bruiloft

Actueel 238 keer gelezen

Voorburg - Nel de Zeeuw-Jonker en Hans de Zeeuw uit Voorburg waren op 28 april 60 jaar getrouwd. Loco-burgemeester Frank Rozenberg kwam het diamanten echtpaar vrijdag feliciteren met hun diamanten huwelijk.

Mw. De Zeeuw-Jonker werd op 18 november 1933 geboren in Scheveningen en de heer De Zeeuw op 14 april 1929. Ze hebben elkaar in Den Haag leren kennen bij de A.J.S. (jongerenafdeling van de voorloper van de PvdA) in 1951. Nadat zij waren getrouwd zijn ze in Voorburg gaan wonen aan het Herman Heijermanshof. Zij kregen drie dochters en een zoon en verhuisden enkele keren binnen Voorburg, waar ze nu aan de Mgr. Van Steelaan wonen.

De heer De Zeeuw heeft de langste tijd bij Het Elektriciteitsbedrijf Zuid-Holland (EZH) in Voorburg gewerkt en zijn echtgenote in de middagen gewerkt bij Blokker. Beiden zijn altijd erg begaan met de medemens en mw. De Zeeukw heeft dan ook lange tijd vrijwilligerswerk gedaan bij de UVV in De Mantel. De heer De Zeeuw heeft als hobby heel lang het geluid en licht verzorgd bij de Amateur Comedy Voorburg.

Beiden zijn altijd gezond geweest, maar helaas kreeg de heer De Zeeuw de laatste jaren wat problemen. Met twee nieuwe knieën loopt hij nu echter weer als een kievit. Een groot dieptepunt was het overlijden van hun oudste dochter. Dit is een heftige tijd voor ze geweest en nog steeds heel moeilijk voor ze. Het gemis zal altijd blijven en ook het idee dat de familie niet meer helemaal compleet is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant