Leuke vangst tijdens de viswedstrijd van Hofstede Dier & Tuin (archieffoto).
Leuke vangst tijdens de viswedstrijd van Hofstede Dier & Tuin (archieffoto).

Aanmelden voor jeugdviswedstrijd

Actueel 109 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het zonnetje schijnt, je zit in een stoeltje bij de waterkant, je hengel dobbert in het water. Aan het haakje zit heerlijk lokvoer voor de vissen. Nu maar afwachten of ze zullen bijten.

Het is ieder jaar weer spannend: wie vangt het meeste lengte aan vissen en wordt de winnaar van de jeugdviswedstrijd (t/m 15 jaar) Op zaterdag 30 mei zullen we het weten, want dan is de jeugdviswedstrijd van 2015. Doe ook mee! Wie weet win je wel die mooie wisselbeker plus een prijs!

En anders maak je altijd nog kans op de 2e of 3e prijs, of de prijs voor alle deelnemers. Het inschrijfgeld is € 2,50. Daarvoor krijg je een doosje maden en een kilo lokvoer.De jeugdviswedstrijd vindt dit jaar plaats bij het Kyocera stadion van ADO. Net als vorige jaren wordt de wedstrijd georganiseerd door Hofstede Dier en Tuin, om de opening van het hengelsportseizoen feestelijk in te luiden.

Inschrijfformulieren en uitgebreide informatie van de viswedstrijd vindt u op de site; www.hofstededierentuin.nl. De deelnemers kunnen zich om 11:30 uur melden bij het ADO stadion.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant