Fietsen tegen kanker wordt jaarlijks georganiseerd door een Voorburgse vriendenclub (foto: Lamers Fotografie).
Fietsen tegen kanker wordt jaarlijks georganiseerd door een Voorburgse vriendenclub (foto: Lamers Fotografie).

Voorburgse familiefietstocht voor KWF Kankerbestrijding

Actueel 200 keer gelezen

Voorburg - Met het jaarlijkse evenement Fietsen tegen kanker wil een Voorburgse vriendenclub geld inzamelen voor de Kankerbestrijding. De organisatoren zijn hun geliefde vrienden Richard de Schrijver (40) en Yvette Tenholter (36) aan deze alles kapotmakende ziekte verloren. Het immense verdriet en gevoel van onmacht wilden zij omzetten in actie voor het KWF.

Dit jaar wordt er voor de tweede keer de gelegenheid geboden om, naast de monsterfietstocht van 240 km en 100 km op 13 juni, ook een mooie familiefietstocht van 30 km te fietsen. Deze zal plaatsvinden op zondag 31 mei en wordt in rustig tempo gereden, zodat iedereen van de route kan genieten. Iedereen is welkom.

Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen de fietsers vertrekken vanaf restaurant Buytenhout (Oudeweg 100) te Nootdorp. Op de route zijn twee verzorgposten ingericht waar diverse versnaperingen aan de fietsers worden aangeboden. De familiefietstocht kost €10,- p.p. familiekaarten zijn €20,-.

Uiteraard komen alle verdiensten volledig ten goede aan het KWF. Inschrijven kan ter plekke of via www.fietsentegenkanker.eu (tevens voor meer informatie). Getrainde renners kunnen zich hier aanmelden voor de monsterfietstocht op zaterdag 13 juni van Voorburg naar Oosterhesselen in Drenthe. Deze actie steunen zonder mee te fietsen kan ook, via www.fietsentegenkanker.eu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant