Regilio Bezemer (midden) ziet in zijn laatste wedstrijd toe hoe anderen met elkaar het duel aangaan (foto: Alexander Wagener).
Regilio Bezemer (midden) ziet in zijn laatste wedstrijd toe hoe anderen met elkaar het duel aangaan (foto: Alexander Wagener).

Forum Sport neemt afscheid van Regilio Bezemer

Sport 742 keer gelezen

Voorburg - Forum Sport speelde vorige week donderdagavond een oefenwedstrijd in Wateringen tegen zondag eersteklasser VELO (0-2; Michael Jongeburger & Mike de Graaf).

Trainer Andre Lourens had centrumspits Bezemer zijn laatste doelpunt wel gegund. "Hij miste zelf een kans en kreeg vlak voor tijd de bal niet in kansrijke positie. Op de bank veerden wij al op van die eventuele mogelijkheid. Het zou leuk voor Regilio zijn geweest."

Tot half juni traint Forum Sport door. "Misschien dat er nog een oefenwedstrijdje komt", zegt Lourens, "maar wij zijn klaar, hebben geen cup- of nacompetitieverplichtingen meer. We spelen ook niet met het oog op komend seizoen, maar gewoon omdat we graag voetballen."

Voor Bezemer, die via Forum Sport, Jong ADO Den Haag en Westlandia (zo.) weer bij Forum Sport terugkeerde, zit het erop. "Ik ga geen competitie in een lager team spelen. Met mijn mentaliteit ben ik daar niet geschikt voor. Toen ik terugkwam bij Forum Sport heb ik eerst in het 3e gevoetbald, maar toen begon het toch weer te kriebelen. Wellicht dat ik wel gewoon met het 3e of 4e blijf trainen, maar het kan ook basketballen worden." 

"Ik ben relatief laat met voetballen in mijn jeugd begonnen, omdat ik bij Voorburg Cobra's basketbalde.. Toevallig kwam ik laatst een medespeler van toen tegen, die zei dat mijn oude cluppie iedere donderdagavond ergens in een achterafzaaltje voor de gein onderling basketbalt. Misschien dat ik dat ga doen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant