Hoofdcoördinator Joke Campo, Jan van Vliet en bestuursvoorzitter Willy Blonk in de keuken van Van Vliet Keukens in het hospice (foto: Bart Bakker).
Hoofdcoördinator Joke Campo, Jan van Vliet en bestuursvoorzitter Willy Blonk in de keuken van Van Vliet Keukens in het hospice (foto: Bart Bakker).

Benefietdiner voor hospice bij Van Vliet Keukens

Actueel 488 keer gelezen

Voorburg - Bij Van Vliet Keukens wordt op zondag 31 mei een benefietdiner voor hospice Het Vliethuys gehouden. Chef-kok Leo Romijn van het restaurant Sequenza in Den Haag zal samen met zijn partner Clinton 27 culinaire couverts bereiden.

Mede door de fraaie aankleding van het benefietdiner zal er sprake zijn van een bijzondere avond. De gasten zullen bij Van Vliet Keukens op de begane grond met champagne worden ontvangen, waarna op de eerste verdieping van het bedrijf aan de Haagse Westvlietweg nr. 95 het diner plaatsvindt. "Binnen korte tijd waren alle couverts verkocht,'' zegt initiatiefnemer Jan van Vliet.

"Dit betekent dat aan het bestuur van het hospice op deze avond een cheque met een mooi bedrag zal worden overhandigd. Hier zijn we bijzonder trots op. We dragen hospice Het Vliethuys een warm hart toe. Het is een mooie instelling waar meer dan honderd vrijwilligers geweldig werk verrichten. Zij zorgen er voor dat grenzeloze liefde voor een medemens blijft bestaan.''

Bestuursvoorzitter Willy Blon: "Een prachtig initiatief. We kijken dan ook enorm naar dit diner uit.'' Hoofdcoördinator Joke Campo tot slot: "Jan van Vliet heeft in het verleden al veel voor het hospice betekend. We zijn hem bijzonder dankbaar voor al zijn support.''

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant