Er was van alles te doen op het zonovergoten Pres. Kennedyplein (foto: Michel Groen).
Er was van alles te doen op het zonovergoten Pres. Kennedyplein (foto: Michel Groen).

Wijk De Heuvel viert zonovergoten feest op plein

Actueel 108 keer gelezen

Voor de vierde keer vond op zondag 24 mei, Eerste Pinksterdag, het Heuvelfeest plaats op het zonovergoten President Kennedyplein en het was wederom een groot succes.

Het Heuvelfeest wordt elk jaar georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers uit de wijk met de ondersteuning van WOeJ. Beukers evenementen was weer present met een vlooienmarkt. Er waren tal van kinderactiviteiten, zoals een springkussen, knutseltafel en de kinderen konden geschminkt worden door een team van Vlietkinderen. Ook werd er net als vorig jaar een straatvoetbaltoernooi georganiseerd door Sport en Welzijn. Er was dit jaar voor het eerst ook een deelnemend meidenteam. De jongerenwerkers van Sport en Welzijn verzorgden samen met een groepje jongeren broodjes köfte. Verenigingen uit de wijk hadden de mogelijkheid om zich te presenteren.

Verenigingen
's Middags presenteerden verenigingen uit de wijk zich. Er waren demonstraties van LV-Boxing, dansgroepen Creasi en Live 'n dance, the Colour guards en optredens van de brassband Brassculture. De drankjes werden verzorgd door de Penthouse Pub en er was voldoende eten. Het Heuvelfeest werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente, Vidomes, WoonInvest, V. Ravesteijnfonds, Unibail Rodamco, Dirk, Simon Levelt, Bart Smit en Intertoys.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant