Het nieuwe interieur van Pearl Opticiens Leidsenhage komt er zo uit te zien.
Het nieuwe interieur van Pearl Opticiens Leidsenhage komt er zo uit te zien.

Pearle Opticiens Leidsenhage verhuist naar Liguster

Actueel 530 keer gelezen

Leidschendam - Pearle Opticiens in Leidsenhage verhuist van het Kornoelje naar het Liguster 41 in Leidschendam. De feestelijke opening op 20 juni wordt een verrassend spektakel.

De nieuwe winkel in winkelcentrum Leidsenhage biedt de vertrouwde service en kwaliteit, maar in een nieuw jasje. Klanten vinden hier een naast een breed assortiment brillen en zonnebrillen, ook verschillende soorten contactlenzen, in iedere prijsklasse. "Pearle staat voor kwaliteit, service en deskundigheid en dat zie je terug door de hele winkel", vertelt Hans Eggink. "Een deskundige oogmeting en kleine reparaties zijn natuurlijk gratis. Daarnaast biedt Pearle Opticiens Niet Goed-Geld Terug Garantie, Zichtgarantie en Laagste Prijs Garantie, waardoor onze klanten verzekerd zijn van optimaal zicht voor een scherpe prijs. Wij zijn erg trots op onze nieuwe winkel en kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen."

Over Pearle
Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Pearle biedt het meest brede assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Pearle staat voor deskundige oogzorg, voor iedereen betaalbaar. Dankzij kwaliteit, service en deskundigheid, verzekerd van een leven lang goed zien Kijk voor meer informatie: www.pearle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant