Vele mensen vonden de weg naar het gezellige centrum van Leidschendam (foto: Michel Groen).
Vele mensen vonden de weg naar het gezellige centrum van Leidschendam (foto: Michel Groen).

Zomerfeest Damplein in alle opzichten geslaagd

Actueel 124 keer gelezen

Leidschendam - De eerste editie van het festijn Werelds Genieten Zomerfeest maakte haar naam in alle opzichten waar, afgelopen zaterdag. Het was zowel zomers, als 'werelds' genieten in het hart van Leidschendam.

Het evenement werd 's middags vooraf gegaan door het shantyfestival op een podium voor café D'Oude Sluys aan de Sluiskant. Intussen was het Damplein voorzien van pagodetenten en kraampjes en voor de kinderen een luchtkussen en een ronddraaiende 'dolle' rodeostier. Bovendien konden zij onder begeleiding een rondje rijden op een pony. Het weer was het evenement zeer goed gezind.

Vele mensen vonden dan ook de weg naar het gezellige centrum De terrassen aan de sluis zaten bomvol en ook op het Damplein was het een drukte van belang. De toeschouwers konden tot laat in de avond genieten van de vele kraampjes, eten en drinken, waarbij er op het podium een grote verscheidenheid aan bandjes te horen was. Daarbij ook een modeshow van onder andere lingerie, die aan presentator Ronald Lamping (columnist van `t Krantje) hilarische teksten ontlokte.

Al met al concludeerde deze presentator dat het zó`n groot succes was, dat het wellicht een vaste traditie kan – of misschien wel móet - worden. De enthousiaste toeschouwers konden het daar alleen maar mee eens zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant