Caitlen werd met het hele gezin opgehaald in een roze limousine voor een kookworkshop in Rijswijk.
Caitlen werd met het hele gezin opgehaald in een roze limousine voor een kookworkshop in Rijswijk.

Opkikkerdag voor zieke Caitlen en haar gezin

Actueel 130 keer gelezen

Leidschendam - De 14-jarige Caitlen uit Leidschendam werd vrijdag 26 juni verrast met een Opkikkerdag. Caitlen heeft een ernstig chronische hartziekte in is de afgelopen tijd regelmatig voor behandeling in het ziekenhuis opgenomen. Haar behandelend team vond dat zij en haar gezin daarom heel hard toe waren aan een Opkikkerdag. Even die vervelende ziekte vergeten en met het hele gezin een dag heerlijk genieten.

Caitlen en haar broers houden van spannende dingen, maar ook leek het haar wel leuk om eens met moeder heerlijk verwend te worden in een beautysalon. En het zou helemaal te gek zijn om opgehaald te worden door zo'n prachtige limousine. En dat heeft Stichting Opkikker geregeld. Al vroeg stond de Opkikkerbus voor de deur. Afgereisd werd naar Hilversum waar de mannen gingen lasergamen en karten en de dames een beautybehandeling kregen.

Na de lunch volgde een helikoptervlucht boven het Gooi. Vervolgens stond een roze stretch limousine klaar, die hen bracht naar een Kookworkshop voor het hele gezin. Zelf je maaltijd samenstellen en maken o.l.v. een professionele kok. Met de heerlijk zelf gemaakte dis werd de dag afgesloten. Het gezin Mellor werd de gehele dag begeleid door twee vrijwilligers van de Stichting Opkikker. Zij hadden de dag voorbereid en zorgden ervoor zorgen dat het de gezinsleden deze dag aan niets ontbrak en dat een foto/videoreportage werd gemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant