Kinderen vermaken zich prima tijdens de zomervakantieactiviteiten van WOeJpret (archieffoto).
Kinderen vermaken zich prima tijdens de zomervakantieactiviteiten van WOeJpret (archieffoto).

WOeJpret staat dit jaar in het kader van beroepen

Actueel 139 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Tijdens de zomervakantie gaat WOeJpret samen met de kinderen beroepen ontdekken. Sommige kinderen weten al wat ze later willen worden, maar anderen nog helemaal niet.

Tijdens WOeJpret kunnen zij leren hoe je een pizza moet bakken, handig als je pizzabakker wilt worden. Maar als je muzikant wilt worden, dan is er een workshop waar je leert hoe je een liedje kunt schrijven. Toch liever mode ontwerper, kom dan naar de workshop mode maken. Maar er zijn nog veel meer beroepen die aan bod komen. Verder staan de kids nog heel veel leuke andere, spannende activiteiten te wachten.

Alle kinderen uit Voorburg en Leidschendam die het afgelopen jaar op de basisschool hebben gezeten kunnen meedoen. De activiteiten vinden plaats van 10 t/m 14 augustus en van 17 t/m 21 augustus. Tickets kun je kopen bij het Wijk- en Dienstencentrum De Groene Loper, Van Royenstraat 2 in Voorburg en het Wijk- en Dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7, Leidschendam. Daar kun je het programmaboekje inzien en kijken wat de kosten zijn.

De inschrijving loopt tot 10 juli. Daarna kunt u nog kaarten kopen op de dag zelf zolang de voorraad strekt. Kinderen uit Leidschendam worden vanuit WDC De Plint dagelijks met een WOeJ-busje naar WDC De Groene Loper gereden. Wel even opgeven. Bel voor vragen naar 070-300-47 47.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant