Emil du Croix: 'Of het nu gaat om aankoop of verkoop, taxatie, beheer of hypotheekadvies. Welke vraag de klant ook heeft, wij hebben een helder antwoord' (foto: Inge Koot).
Emil du Croix: 'Of het nu gaat om aankoop of verkoop, taxatie, beheer of hypotheekadvies. Welke vraag de klant ook heeft, wij hebben een helder antwoord' (foto: Inge Koot).

Emil du Croix Makelaardij ontzorgt bij aan – en verkoop van uw woning

Actueel 510 keer gelezen

Voorburg - "Wij kopen of verkopen wel iemands grootste bezit", zegt Emil du Croix van het gelijknamige makelaarskantoor aan de Parkweg 18. "Vaak is het de grootste aankoop die iemand in zijn leven doet. Wij vinden dat een grote verantwoordelijkheid waar wij zorgvuldig mee om gaan." Emil du Croix viert dit jaar zijn tienjarig jubileum als zelfstandig makelaar, maar is al bijna 25 jaar werkzaam in dit vakgebied.

Emil du Croix Makelaardij is een middelgroot makelaarskantoor dat zich alleen begeeft op de particuliere markt. Als manusje van alles is Emil 23 jaar geleden begonnen in de makelaardij. Op dat moment startte hij ook zijn opleiding tot beëdigd makelaar. Vanaf het begin heeft hij de ambitie gehad om een eigen makelaarskantoor te beginnen. Samen met een collega makelaar ging hij 15 jaar geleden van start in het pand aan de Parkweg. Tien jaar geleden is hij alleen verder gegaan onder zijn eigen naam, Emil du Croix NVM Makelaardij.

Emil en zijn medewerkers beschikken over gedegen kennis van de woningmarkt. Expertise en ervaring spelen daarin een essentiële rol. Maar dat is niet alles. Van net zo grote waarde vindt Emil de relatie met de klant. "Om tot een optimaal resultaat te komen brengen wij de exacte wensen, behoeften en verwachtingen in kaart. Of het nu gaat om aankoop of verkoop, taxatie, beheer of hypotheekadvies. Welke vraag de klant ook heeft, wij hebben een helder antwoord."

Video-opname
Emil du Croix Makelaardij heeft gemiddeld 60 huizen in de verkoop en een huis staat gemiddeld een kleine twee maanden te koop. Een goede presentatie van de woning is onderdeel van het verkoop proces. "Wij zorgen voor een aantrekkelijke, reële omschrijving van de woning waarbij professionele foto's heel belangrijk zijn. De foto's zijn het visitekaartje van het huis, die moeten er dus gelikt uitzien. In onze presentatie zit ook een plattegrond en een video-opname van de woning . Vanachter je beeldscherm kan je dan door het huis lopen." Via intranet wordt de klant op de hoogte gehouden van de verkoopafspraken en kan de klant veel informatie vinden over het verkoopproces, bijvoorbeeld hoe vaak is de woning op internet bekeken.

Aankoopmakelaar
Begeleiden bij de aankoop van een woning vormt een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden bij Emil du Croix. "Wij praten de klant nooit naar de mond. Voor ons is het belangrijk dat de klant een mooie woning vindt tegen een aantrekkelijke prijs. Maar de woning moet wel bij de klant passen. Ook hier geldt weer, het is wel de grootste aankoop in iemands leven. Vaak wordt de koper hierbij door zijn emoties geleid. Wij praten de klant van de roze wolk af en wijzen hem ook op de negatieve punten."

Mond-tot-mondreclame is voor Emil heel belangrijk. Hij vraagt zijn klant altijd de ervaring tijdens het aan- of verkoopproces te delen via social media of via de beoordelingssites: www.wieisdebestemakelaar.nl en www.makelaarsbeoordelingen.nl. Hierop kunnen mensen aangeven hoe tevreden zij zijn over hun makelaar. Meer informatie over Emil du Croix Makelaardij is te vinden op www.mdcog.nl of bel naar 070 355 5722.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant