Afbeelding

Hoogste punt nieuw zwembad bereikt

Actueel 198 keer gelezen

Leidschendam - Het hoogste punt van het nieuwe zwembad in Leidschendam is bereikt. De gemeente vierde dit met de bouwers op vrijdag 3 juli.

De eerste paal van het nieuwe zwembad ging op 3 februari 2015 de grond in. Nu, 5 maanden later, kon het hoogste punt al worden gevierd. Wethouder sport, Nadine Stemerdink: "Een mijlpaal, het hoogste punt bereikt. Ik kijk uit naar het moment dat alle verenigingen en vrijzwemmers terecht kunnen in het nieuwe bad. De bouw ligt goed op schema. Als alles voorspoedig blijft lopen kan de nieuwe Fluit in februari 2016 open. En kunnen we het nieuwe zwembad volgens planning en binnen budget gebruiken!".

Het wordt een mooi duurzaam zwembad met speciale aandacht voor diverse doelgroepen, recreatief zwemmen, verenigingen en gehandicapten. Er komt binnen een wedstrijd-, een doelgroepen,- een peuter/kleuterbad en buiten een waterspeeltuin. Er komt geen buitenbad. Bij de nieuwbouw is veel aandacht voor duurzame maatregelen zoals isolatie en installaties met hoog rendement, om energie te besparen. Als alles loopt volgens planning, kan het nieuwe zwembad De Fluit begin 2016 haar deuren openen. Kijk voor meer informatie en het ontwerp van het zwembad op: www.lv.nl/nieuwbouwzwembad. Behalve een plattegrond van het ontwerp vindt men hier ook een filmpje

Wethouder Stemerdink ontvangt deel 2 van een beeldje, dat compleet zal zijn bij oplevering van het zwembad, als zij het laatste ontbrekende deel ontvangt (foto's: Dick Janssen).
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant