Het boogschieten was een leuke afwisseling tijdens de tennisweek.
Het boogschieten was een leuke afwisseling tijdens de tennisweek.

Geslaagde en sportieve tennisweek Overdam

Sport 208 keer gelezen

Leidschendam - Onlangs vond op Tennispark Overdam weer het Overdam 4 Kids Tenniskamp plaats. Het was een geslaagde, sportieve week die vooral ook heel gezellig was.

Van 09.00 - 17.00 uur stond tennis uiteraard centraal. Van warming-up, coördinatie- en conditietraining tot tennis, bal- en slagvaardigheidoefeningen en wedstrijden. Naast tennis en een tennis vijfkamp was er uiteraard ook tijd voor andere activiteiten. Zo kregen de kinderen bezoek van de politie waar ze allerlei vragen aan konden stellen, werd er gezwommen en aan andere balspelen gedaan.

Daarnaast stond boogschieten door de Kasteelschutters op het programma. Longbowman van Kasteelschutters vertelde behalve de fijne kneepjes van het Handboogschieten ook nog wat wetenswaardigheden over de Middeleeuwen en het wapentuig dat in die tijd gebruikt werd. Daarna kon het boogschieten beginnen. De kinderen schoten naar hartelust en natuurlijk schoten de tennisleraren en Ellen, parkmanager, ook een pijltje mee. Deze middag kwam tot stand op de Beursvloer aan de Vliet die in april plaatsvond, waar Kasteelschutters en Tennispark Overdam elkaar al vlot vonden en de match snel gemaakt was.

Het was een leuke afwisseling tijdens het tenniskamp, dat plaatsvond onder leiding van de enthousiaste tennisleraren Willem, Petra, Frans en Amy. Meer informatie op www.tennispark-overdam.nl. Of stuur een mail naar algemeen@tennispark-overdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant