Afbeelding

Yin en Yang in veelzijdige Qigong workshops

Algemeen 132 keer gelezen

ADVERTENTIE - Doe mee aan deze veelzijdige serie (dagen los te volgen) Qigong-workhops in Yoga-Loft Leiderdorp op 14, 15, 16 of 21, 22, 23 augustus. Twee beroemde internationale instructeurs, Daisy Lee uit VS en Francisco Mena uit Spanje bieden een levendig en gevarieerd programma. De workshops zijn los te volgen, ervaring niet vereist, instructie in het Engels.

Daisy Lee
Daisy Lee keert dit jaar voor de zesde keer terug naar Nederland en deelt met ons een hele dag Wuji Hundun en Organ Cleansing Qigong én twee dagen de zogenoemde Radiant Lotus Women Qigong (alleen voor vrouwen) waarbij ze de diepere inzichten van haar masters uit China en Tibet met ons deelt.

Francisco Mena
Francisco komt uit Spanje en leert ons op drie - los van elkaar te volgen - verschillende dagen de Tiger, Deer en Bear Qigong, drie klassiekers uit de Wu Xin Qi (5 Animal Qigong). Elk dier is gerelateerd aan en versterkt een bepaald orgaan in ons lichaam.

Yin en yang
Door de warme samenwerking tussen deze twee internationale Qigong instructeurs profiteer je ten volle van de yin-yang alchemie van twee verschillende qigong scholen. Liefdevol en charismatisch zijn woorden die bij deze instructeurs passen. Ze inspireren je bij het leren en blijven oefenen van deze eeuwenoude methode voor zelfheling die Qigong heet.

Health readings
Ook geeft Daisy tijdens haar verblijf in Nederland een beperkt aantal persoonlijke Qigong gezondheidsconsulten. Met deze 'readings' brengt ze je persoonlijke, fysieke en emotionele gezondheid in beeld. Ook mogelijke voedselallergieën en -intoleranties komen aan bod. Je krijgt uitgebalanceerde voedingsadviezen mee en een 'recept' met persoonlijke Qigong-oefeningen die je helpen bij wat jij nodig hebt voor een optimale gezondheid. Volledig programma en kosten inzien? Klik hier

Informatie/aanmelding: Hanneke Verduyn - 06 44570694 - j.m.verduyn@planet.nl. Of ga naar de website. All workshops English spoken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant