Er is een speciaal georganiseerde bus/boottocht, met een busje van WOeJ en een boot van de Ooievaart (foto: PR).
Er is een speciaal georganiseerde bus/boottocht, met een busje van WOeJ en een boot van de Ooievaart (foto: PR).

Speciale bus/boottocht senioren op Monumentendag

Actueel 262 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De Open Monumentendag 2015 heeft als thema Kunst&Ambacht en pakt uit met een aantal extra activiteiten.

Naast een bezoek aan de geopende monumenten , is bijvoorbeeld de tentoonstelling 'Piet Klaarhamer, leermeester van Gerrit Rietveld' in museum Swaensteyn een aanrader. En senioren kunnen genieten van een speciaal voor hen georganiseerde bus/boottocht. De organisatie van de Open Monumentendag denkt bij het plannen maken zeker ook aan 'onze' ouderen.

De succesvolle bus/boottocht voor senioren met bussen van WOeJ en de boot Hadrianus van de Ooievaart, waarmee een bezoek aan diverse geselecteerde monumenten en activiteiten wordt gebracht, wordt tijdens deze editie van Open Monumentendag weer georganiseerd. Inschrijven kan vanaf 31 augustus t/m 4 september via tel. 070 369 3929 van WOeJ Centrale Busvervoer (elke werkdag tussen 10.00 en 15.00 uur). Kosten: € 6 inclusief lunchpakket.

Er zijn diverse opstapplaatsen, dus er is er dus altijd wel een in de buurt waar men uit kan kiezen. Deze zijn: de Laurentiuskerk in Stompwijk; Wijk en Diensten Centrum De Groene Loper; Wijk en Diensten Centrum Oranjehoek; de Halte van buslijn 47 op hoek Rijnlandstraat/Damlaan en Wijk en Diensten Centrum De Plint. Meer informatie over deze gecombineerde bus/boottocht via tel. 070 369 3233 / 06 202 46914). Informatie over Open Monumentendag op www.omd-lv.nl en facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant