Afbeelding

Website 'Er op Uit in Leidschendam-Voorburg'

Actueel 118 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Alles wat Leidschendam-Voorburg op het gebied van toerisme en recreatie in huis heeft, is te bekijken op de website 'Er op Uit in Leidschendam-Voorburg'.

Dit project van het Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt draait nu ruim een halfjaar op proef. Jean Luc Baeriswyl, general manager Mövenpick Hotel, en Frank Rozenberg, wethouder Recreatie & Toerisme, gingen daarom persoonlijk poolshoogte nemen bij diverse ondernemers om te horen wat hun ervaringen zijn en om te kijken hoe de samenwerking verder gestimuleerd kan worden.

De promotie van recreatieve en toeristische voorzieningen is een wens van velen in de gemeente. Dit leidt naar verwachting tot extra bestedingen bij lokale ondernemers. De promotie van het aanbod is daarom een gemeenschappelijk belang. Daarom heeft het Platform Economie, Onderwijs & Arbeidsmarkt het webportaal Er op UIT in Leidschendam-Voorburg gerealiseerd. Het heeft tot doel de gemeente op de kaart te zetten als het om recreatie en toerisme gaat.

Baeriswyl: "Aanbieders kunnen aantrekkelijke arrangementen voor de toerist of recreant gaan ontwikkelen. Doorverwijzingen op andere websites zullen de vindbaarheid en het gebruik van de website positief beïnvloeden. Dit soort aspecten gaan we met een aantal ondernemers bespreken. Verder horen we graag wat hun ervaringen zijn qua bezoekersaantallen en hoe men het webportaal verder kan verbeteren. Samen met andere communicatiemiddelen in het bedrijfsleven en bij de gemeente kan zo de weg geplaveid voor een sterke promotie van Leidschendam-Voorburg." Meer informatie op www.eropuitinleidschendamvoorburg.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant