Afbeelding

Vermiste Ineke Kroon mogelijk afgereisd naar onze regio

Regio 179 keer gelezen

Delft - De vermiste 63-jarige Ineke Kroon uit Delft is maandag rond 11.00 uur mogelijk met de trein afgereisd naar het Haagse Moerwijk. Dat bevestigt een woordvoerder van bureau Delft aan de lokale krant Telstar Online.

Kroon was tot 2008 medisch secretaresse bij het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. "Helaas mijn laatste werkgever, wel een fijne tijd gehad", zo schrijft ze op haar Facebookpagina. De Delftse omschrijft zichzelf verder als een een "Goedlachse oma, met soms ook wel een dip". Ineke zat niet goed in haar vel. De politie in Delft meldt aan Telstar Online dat de vrouw een afscheidsbrief heeft achtergelaten.

Informatie
Wie heeft Ineke nog gezien in de trein? Haar mogelijk zien wandelen door Moerwijk, aan de kust van Den Haag of anderszins? Heb je nog niet met de politie in Delft gesproken, bel dan met 0900-8844. Alle informatie is welkom. De familie van Ineke en de politie maken zich grote zorgen om haar welzijn.

Tante Riet
In 2013 was de gemeente Delft lange tijd in de ban van een andere vermissing. De 77-jarige Riet van Veldhoven-Van Velzen werd na een maandenlange zoektocht overleden aangetroffen in recreatiegebied Delftse Hout. De politie zette onder andere speciale speurhonden in. Het stoffelijk overschot van 'Tante Riet' werd uiteindelijk gevonden door een wandelaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant