Uitje met de scootmobiel (archieffoto PGLV).
Uitje met de scootmobiel (archieffoto PGLV).

Tochtje met de scootmobiel naar Meijendel

Actueel 191 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Na de gezellige en mooie tochten deze zomer organiseren het Rode Kruis en het Platform Gehandicapten Leidschendam-Voorburg op woensdag 9 september de laatste tocht van dit jaar. Gereden wordt door de mooie wijken van de lommerrijke wegen van Wassenaar. Daarna door de duinen naar de bekende boerderij Meijendel.

Daar wordt een drankje gedronken, een pannenkoek gegeten en genoten van een ijsje toe. Ook is er tijd om het bezoekerscentrum van Dunea met informatie over de planten en dieren uit de duinen of de paardenstal te bezoeken. Daarna wordt via een andere route door de duinen, de Horstlaan en het fietspad langs het spoor weer terug gereden naar Leidschendam. De tocht vindt plaats op woensdag 9 september. Verzamelen vanaf 10.30 uur bij Dienstencentrum Duivenvoorde, Duivenvoorde 262 in Leidschendam. Rond 11.00 uur wordt vertrokken en tussen 16.00 uur en 16.30 uur is iedereen weer terug.

De kosten voor deze tocht bedragen €9,-. De firma Harting-Bank zal paraat staan om voor vertrek banden van lucht te voorzien. Deze tocht van ongeveer 23 kilometer is alleen geschikt voor snelle scootmobielen met een grote actieradius. Er is plaats voor maximaal 20 personen. Het is dus zaak om u snel op te geven. Wie zich aanmeldt ontvangt een bevestiging van deelname met meer gegevens over de tocht. Opgeven kan via tel. 386 66 54 of mail naar irenevbg@hotmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant