Bij de overhandiging van het shirt staan Rechts Heer E.de Bruin van R.R.S. en voorzitter P.de Ruig van TC de Tol (foto:  Michel Groen).
Bij de overhandiging van het shirt staan Rechts Heer E.de Bruin van R.R.S. en voorzitter P.de Ruig van TC de Tol (foto: Michel Groen).

Nieuwe fietskleding Toerclub De Tol

Sport 413 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Toerclub De Tol, opgericht in 1979, was na een aantal jaren weer toe aan nieuwe kleding voor de leden. Afgelopen zondag werden de nieuwe tenues gepresenteerd bij RRS aan de Winkelhaak (bedrijventerrein Westvlietweg) in Den Haag.

In aanwezigheid van, de reeds in de nieuwe kleding gestoke, leden overhandigde de heer E. de Bruin van Riool Reinigings Service (RRS) het shirt officieel aan voorzitter P.de Ruig van TC de Tol. Dat deed hij net na het jaarlijkse TOLweekend, dat deze keer plaatsvond in Driebergen. RRS is de al vele jaren hoofdsponsor. Ook van de sponsoren EY Building a better working world (Ernst & Young Den Haag) en PACO Tapijtshop (Leidschendam) was een vertegenwoordiger aanwezig. Van de sponsor Hans Struijk fietsen, met ondermeer vestigingen in Voorburg, Pijnacker-Nootdorp en Den Haag, was helaas niemand aanwezig vanwege verhindering van de vertegenwoordiger.

"We zijn onze sponsoren weer dankbaar voor hun bijdrage zodat onze leden er voor de komende jaren weer perfect bij fietsen", aldus de heer Ruig van TC De Tol. Wie interesse heeft om een keertje met toerclub De Tol mee te fietsen, kan informatie vinden op www.tcdetol.nl. Men kan bovendien een keertje meerijden in een van de vier snelheidsgroepen op zondagmorgen om zo de sfeer te proeven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant