Afbeelding

Brandstofdieven op heterdaad betrapt

Actueel 68 keer gelezen

Voorburg - Agenten hielden woensdag 30 september omstreeks 03.30 uur vijf verdachten aan op verdenking van brandstofdiefstal aan de Nieuwe Havenstraat.

Het vijftal hield zich afgelopen nacht omstreeks 03.30 uur verdacht op in drie auto's achter een tankstation aan de Nieuwe Havenstraat. Toen agenten poolshoogte namen gingen vier van hen er meteen vandoor. Een persoon kon direct in de Nieuwe Havenstraat in zijn kraag gevat worden. Het gaat om een 25-jarige man uit Leidschendam. Agenten zagen dat de benzinedop van één van de voertuigen open stond en er brandstof naast het voertuig gemorst was.

Twee van de verdachten staken al rennend de Vlietweg over het parkje aan de De Ruyterstraat in. Agenten zetten de achtervolging in waarbij één verdachte, een 23-jarige man uit Leidschendam, direct in het park kon worden aangehouden. De andere verdachte wist zich te verstoppen in de bosjes, maar werd niet veel later door een politiehond gevonden. Het gaat om een 20-jarige Leidschendammer.

Op de Johan David Zocherstraat werden omstreeks 03.45 uur twee Leidschendammers van 21 en 23 jaar door agenten aangehouden.

De vijf verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant