Foto: Ap de Heus
Foto: Ap de Heus
FOTO'S

Open Dag Antoniushove massaal bezocht

Actueel 180 keer gelezen

Leidschendam - Ongeveer 5000 inwoners van Leidschendam-Voorburg en andere belangstellenden maakten afgelopen zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen in de nieuwbouw van MCH Antoniushove.

Zij bezochten de informatiemarkt over het zorgaanbod van MCH-Bronovo, waar verschillende specialismen zich voorstelden. Ook konden bezoekers een echo van het hart laten maken, aanschuiven bij lezingen over diverse medische onderwerpen of deelnemen aan een van de vele rondleidingen over de verpleegafdelingen.

Drukte
Al voor de start om 11 uur was het erg druk. Omdat de vraag naar rondleidingen enorm was, werden deze elk kwartier gegeven in plaats van ieder half uur. Verder was het voor bezoekers mogelijk in een reusachtige opgeblazen darm te lopen en de hersenen van binnen te bekijken. Voor kinderen waren er kleurplaten en zij konden een arm laten ingipsen of leren bloedprikken. Het schminken en de poppendokters waren erg populair. Om 14.00 uur werd de maker van het mooiste legoziekenhuis bekendgemaakt, er waren zes winnaars in drie leeftijdscategorieën. Het 'ziekenhuis van de toekomst' viel in de prijzen. MCH-Bronovo kijkt terug op een zeer geslaagde dag.

Foto: Ap de Heus
Foto: Ap de Heus
Foto: Ap de Heus
Foto: Ap de Heus
Foto: Ap de Heus
Foto: Ap de Heus
Foto: Ap de Heus
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant