Shahista Sadhoe : 'Ik vind het belangrijk dat we naast al onze drukke bezigheden ook voor elkaar zorgen'.
Shahista Sadhoe : 'Ik vind het belangrijk dat we naast al onze drukke bezigheden ook voor elkaar zorgen'.

Balans tussen lichaam en geest

Ondernemer in Beeld 280 keer gelezen

Voorburg - De balans tussen lichaam en geest. Dat is waar het om draait bij ShaMina for Bodybalance & Beauty. Eigenares Shahista Sadhoe werkt al bijna 25 jaar als schoonheidsspecialiste en gezondheidsmasseur. "Door mijn jarenlange ervaring is iedere behandeling heel persoonlijk en uniek."

Voor een periode van 15 jaar deed ze dit werk naast een kantoorbaan, maar 10 jaar geleden nam zij de sprong in het diepe en ging volledig als zelfstandig ondernemer aan de slag. Bijna tegelijkertijd met haar praktijkruimte aan huis in Zoetermeer, opende ze de deuren van haar praktijk in wijkcentrum Essesteijn aan de Elzendreef 10 te Voorburg. Inmiddels is ze dus al bijna 10 jaar een vertrouwd gezicht in Essesteijn.

Shahista vindt het belangrijk dat mensen goed voor elkaar én zichzelf zorgen ondanks dat iedereen druk bezig is. Dat vertaalt zich niet alleen in de speciale gezichts- en massagebehandelingen waarbij zij alle tijd neemt voor haar klanten. Je ziet het ook terug in het vrijwilligers werk dat ze naast haar onderneming doet. "Ik vind het belangrijk dat we naast al onze drukke bezigheden ook voor elkaar zorgen. Ik organiseer regelmatig beauty dagen voor bijvoorbeeld (jonge) dames met een lichamelijk en/of geestelijke beperking, of werk op verwendagen voor kinderen met een beperking of voor ouderen. Van het geld uit mijn fooienpot koop ik dan cadeautjes voor de kinderen."

Die betrokkenheid kenmerkt ook de behandelingen die je bij ShaMina for Bodybalance & Beauty vindt. Een bodybalance massage helpt bijvoorbeeld tegen lichamelijke klachten veroorzaakt door emotionele klachten, stress, oververmoeidheid en dergelijke. "We leven in een tijd met veel stress. 'Nee' zeggen is vaak moeilijk en we gaan maar door en door. En ondanks dat het lichaam signalen geeft, zien we dit niet altijd. Of we onderkennen en negeren dit. Als dit herkenbaar is dan is deze behandeling zeker een aanrader." Deze behandeling bestaat uit verschillende massages en behandeltechnieken die Shahista in de afgelopen 20 heeft samengevoegd, uitgeprobeerd en steeds verder vorm gegeven. "Door mijn jarenlange ervaring is deze methode daardoor heel bijzonder en uniek." Shahista bespreekt de klachten vooraf en praat tijdens de behandeling liever niet. "Zo kan de klant goed ontspannen en houd ik mijn concentratie vast". Veel cliënten ervaren deze behandeling als 'intensief', omdat emotionele blokkades worden opgeruimd. Het is daarom raadzaam om daarna rust te nemen." Naast hot stone- en ontspanningsmassage brengt de aromaoliemassage lichaam en geest volledig in balans. En natuurlijk kan men bij Shahista terecht voor een gezichtsbehandeling die zij aanbiedt in standaard en in uitgebreide vorm uiteraard afgestemd op uw wensen.

Meer informatie over ShaMina for Bodybalance & Beauty is te vinden op www.shamina.nl of bel naar 06-26312591. Speciaal voor de lezers van Het Krantje biedt Shahista tot 15 december een korting aan van € 25,- op een behandeling van minimaal € 60,- .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant