De N14 is vanaf dinsdag bij de aansluiting met de Vlietweg gedeeltelijk afgesloten (archieffoto).
De N14 is vanaf dinsdag bij de aansluiting met de Vlietweg gedeeltelijk afgesloten (archieffoto).

Verkeershinder aansluiting N14-Vlietweg

Actueel 122 keer gelezen

Leidschendam - De gemeente Leidschendam-Voorburg voert vanaf dinsdag 1 december werk uit bij de aansluiting van de Noordelijke Verbindingsweg van de N14 op de Vlietweg in Leidschendam. Het betreft kleine aanpassingen aan het fietspad en de vervanging van de verkeersregelinstallatie (VRI). Gezien de verwachte verkeershinder wordt wegverkeer geadviseerd gebruik te maken van de N14.

Voor fietsverkeer uit de richting Leidschenveen dat de Vlietweg wil oversteken, komt er meer opstelruimte. Van deze werkzaamheden ondervindt het wegverkeer weinig hinder; fietsverkeer richting Leidschendam moet tijdelijk gebruik maken van het fietspad aan de Vlietzijde.

Maandag 7 december start de vervangingsoperatie van de VRI. Hierbij worden alle ondergrondse kabels vervangen en komen er nieuwe detectielussen en verkeerslichten. Deze werkzaamheden hebben ingrijpende gevolgen voor het wegverkeer. Twee weken lang wordt het verkeer niet geregeld met verkeerslichten. Er is dan per rijrichting slechts één rijstrook beschikbaar. De nieuwe verkeersregelinstallatie treedt naar verwachting vrijdag 18 december in werking.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant