Ellen ten Damme stal de show (foto: Dick Janssen).
Ellen ten Damme stal de show (foto: Dick Janssen).

Spectaculaire start vernieuwing Leidsenhage

Actueel 146 keer gelezen

Leidschendam - Het Leidsenhage Vernieuwt Event op donderdag 21 april is goed bezocht en feestelijk gevierd. Dit evenement was speciaal georganiseerd voor omwonenden, winkeliers, bezoekers, omliggende bedrijven en andere betrokkenen. Op deze wijze wilde Unibail-Rodamco zijn dankbaarheid uitspreken voor de intensieve samenwerking bij de totstandkoming van de plannen, die moeten uitmonden in een opening van het vernieuwde Leidsenhage in de eerste helft van 2019.

Aandachtstrekker tijdens de avond was het optreden van zangeres en actrice Ellen ten Damme. Haar bijzondere performance stond symbool voor de start van de vernieuwing van Leidsenhage.

"Het doel was om de avond een inspirerend karakter te geven rondom fashion en de kunst van het verleiden, en daarmee de link te leggen naar het nieuwe Leidsenhage. Ik denk dat we daarin zijn geslaagd, mede dankzij de symboliek van de optredens en de getoonde visuals", aldus shopping centre manager Monique van Geemert.

Centrale act
De feestelijke avond begon met een samenzijn op het middenplein. Hier stonden hippe foodtrucks en een mobiele wijnbar. Bijzondere restaurants en kiosken met ieder een eigen stijl en sfeer. Verder was er swingende muziek van Betty & Billie's BeatBoutique: Savage Discoshow! Er werden tevens vijf goodiebags verloot onder klanten van het winkelcentrum.

Grote aandachtstrekker was echter Ellen ten Damme met haar theatrale act. Aan het eind van haar performance droeg ze een waanzinnig opvallende trouwjurk waarop visuals van het nieuwe Leidsenhage werden geprojecteerd, ondersteund door de muziek van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest. Haar optreden sloot af met vuurwerk; een feestelijk einde van de avond.

De spreekstalmeester vertelde zijn verhaal geheel op rijm (foto: Dick Janssen).
Le grand depart van de artieste op een wit paard (foto: Dick Janssen).
Er werden 25 goodiebags verloot (foto: Dick Janssen).
Ten Damme zorgde voor een leuke show (foto: Dick Janssen).
Aan het eind van haar performance droeg ze een waanzinnig opvallende trouwjurk (foto: Dick Janssen).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant