De entree van de Oranjelust met boog op 5 mei.
De entree van de Oranjelust met boog op 5 mei.

Kinderstraatspelen Oranjelust op Bevrijdingsdag 5 mei

Actueel 532 keer gelezen

Voorburg - Op Bevrijdingsdag, maandag 5 mei as., worden in de Oranjelust in Oud-Voorburg (zijstraat Parkweg/Herenstraat) weer de jaarlijkse Kinderstraatspelen georganiseerd.

De organisatie, die bestaat uit bewoners uit de straat zelf, nodigt voor de 35ste keer alle kinderen uit om deel te nemen aan de spelletjes. Inschrijven kan vanaf 11.30 uur. Om 12.30 uur worden de Kinderstraatspelen officieel geopend met het oplaten van de ballonnen.
Voor de allerkleinsten is de Zuyderloostraat weer omgedoopt tot peuterparadijs met een heus springkussen.
Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar staan in de gehele Oranjelust diverse uitdagende Oudhollandse spelen, zoals o.a. zaklopen, blikgooien, ringsteken opgesteld. Heb je alle spelletjes gedaan, je kaart vol én ingeleverd, dan ontvang je een leuk aandenken. Deelname is gratis. Tijdens de kinderspelen is, zowel aan het begin als aan het eind van de Oranjelust, de mogelijkheid om de vrijmarkt te bezoeken.

Talentenjacht
Heb jij de 'O' Factor. Om 15.15 uur start de Oranjelust talentjacht. Heb jij een bijzonder talent, kun je goed dansen, zingen, een instrument bespelen, moppen tappen of iets anders leuks. Meld je dan aan met naam, e-mailadres en wat je wilt laten zien via de Facebookpagina www.facebook.com/KinderstraatspelenOranjelust (tevens voor info) Aanmelden tot uiterlijk 3 mei.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant