Afbeelding

In harmonie met Harmoniq

Actueel 151 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Meer in harmonie zijn met jezelf moet voor iedereen laagdrempelig en bereikbaar zijn, dat is de basisgedachte achter het bedrijf Harmoniq van Monique de Roo. Harmoniq is een coachingsbureau gespecialiseerd in NLP coaching.

Vanuit haar twintig jaar saleservaring weet Monique de Roo dat het afstemmen van je communicatie op je relatie ervoor zorgt dat de relatie zich verdiept. Dit komt het salesresultaat ten goede. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)kan hier enorm bij helpen. Daarnaast is NLP een krachtige en snelle manier om verandering te realiseren. "Een belangrijk voordeel van NLP is namelijk dat je je bewust wordt van onbewuste processen en daarmee de basis legt voor verandering", vertelt Monique. "NLP geeft onder andere inzicht in de onbewuste overtuigingen die ons gedrag sturen en het geeft je mogelijkheden om deze te veranderen. Je zou kunnen zeggen dat je krijgt wat je communiceert. Het NLP gedachtegoed, daar geloof ik in. Het gaat uit van de kwaliteiten en talenten die iemand in zich heeft. Het zet je in je kracht en is toekomst- en oplossingsgericht."

Inspiratiesessies
Om belangstellenden kennis te laten maken met haar werkwijze organiseerde Monique in maart en april dit jaar verschillende inspiratiesessies met het thema 'Wie denk je wel wie je bent...?'. "Tijdens deze sessie gaf ik de aanwezigen in korte tijd inzicht in hoe je bewuster in je leven kunt staan." In eerste instantie zou Monique één avond organiseren. Maar door de grote belangstelling zijn het er uiteindelijk drie geworden. "Mensen willen graag zelf ervaren hoe mindfulness en NLP je kan helpen meer in je kracht te komen en hoe het je eenvoudig kan helpen bij je persoonlijke groei." De reacties na de inspiratiesessies waren lovend. "Vooraf moesten de deelnemers thuis een persoonlijkheidstest doen die we tijdens de training ook besproken hebben. Dat was voor de meesten al een eyeopener. Iedereen kreeg de uitwerking van de test na afloop mee naar huis, een map met alle besproken informatie en daarnaast een leuke goodybag. Ik kreeg hele leuke reacties. Ze gaven aan dat de sessie erg verzorgd was en dat ze zich echt verwend voelden." Door dit grote enthousiasme heeft Monique besloten in juni weer een inspiratiesessie te organiseren.

Één-op-één workshop
Een vervolg op de inspiratiesessie is de één-op-één workshop. Maar ook zonder bij een inspiratiesessie aanwezig te zijn geweest kan men zich voor deze workshop aanmelden. "De reeds geïntroduceerde onderwerpen zullen uitgebreider aan bod komen. Daarnaast zullen we verdiepen en met elkaar de individuele ontdekkingsreis vervolgen op zoek naar je talenten, kwaliteiten, passie, (beperkende) overtuigingen en belangrijkste waardes in je leven. Je ontdekt wie je werkelijk bent." Je kan ook kiezen voor een tweedaagse training in een kleine groep, daarin gaat Monique naast bovengenoemde onderwerp nog dieper in op de NLP-materie. Naast persoonlijke coaching is Monique ook ad interim sales manager en verzorgt Monique trainingen en workshops voor persoonlijke groei en voor salesprofessionals die hun communicatieve- en adviserende vaardigheden willen verbeteren.

Meer informatie over Harmoniq is te vinden op www.harmoniq.nl. Monique is bereikbaar via 06-81783455. Inschrijven voor de gratis inspiratiesessie kan door te mailen naar monique@harmoniq.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant