C. de Wilde, schilderen en onderhoud: een echt familiebedrijf!
C. de Wilde, schilderen en onderhoud: een echt familiebedrijf!

Carlo de Wilde: voor al uw bouw- en verbouwklussen

Actueel 1.137 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Als je voor een bouw of verbouwklus C. de Wilde schilderen en onderhoud inschakelt, kan het voorkomen dat vader Carlo met zijn dochter en twee zoons voor de deur staat. Schilder- en onderhoudsbedrijf C. de Wilde is een echt familiebedrijf.

Het bedrijf is in 2005 gestart door Carlo de Wilde en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar vele Voorburgers en Leidschendammers hun onderhoudsklussen graag aan uitbesteden. "Ik vind het heerlijk om met mijn kinderen op pad te gaan", vertelt Carlo in zijn woning in de Bleijenburgstraat. "Tijdens een klus worden er over en weer best wat aanwijzingen gegeven maar thuis is het klaar. We kunnen het heel goed scheiden."

Veelzijdig
De familie de Wilde is niet alleen in te schakelen voor binnen- en buitenschilderwerk. Ook behangen, pleisteren en het leggen van vloeren en dakbedekking behoort tot de mogelijkheden. "En als wij iets zelf niet kunnen dan schakelen we andere vakmensen in." Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het vervangen van glas-in-loodramen. Zij maken in de werkplaats of op locatie glas-in-lood voor ramen en deuren op authentieke wijze.

Verbouwingen
Carlo verricht regelmatig bouw- en verbouwwerkzaamheden in samenwerking met vakkundige collega-bedrijven. Dit gaat om dak- en zinkwerk, het plaatsen van dakkapellen, deuren en kozijnen, het aanleggen van badkamers en keukens en stuc- en metselwerken. Zo kunnen zij ingeschakeld worden voor complete verbouwingen. Voor een gratis offerte kan er contact opgenomen worden met Carlo.


C. de Wilde Schilderen en Onderhoud
Bleijenburgstraat 36
2275 CH Voorburg
070-3876757 en 0614930097
c.dewilde@live.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant