Afbeelding

Informatiebijeenkomsten over sluiting SEH Antoniushove

Actueel 207 keer gelezen

Leidschendam - MCH-Bronovo houdt op dinsdag 24 mei en donderdag 2 juni informatiebijeenkomsten voor bewoners, huisartsen en andere belangstellenden. De raad van bestuur en specialisten van MCH-Bronovo zijn aanwezig om de overwegingen toe te lichten bij het besluit tot sluiting van de Spoedeisende Hulp (SEH) van MCH-Bronovo, locatie Antoniushove.

De bijeenkomst op 24 mei vindt plaats in Antoniushove. Op 2 juni is de bijeenkomst in de leeszaal van de Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar, Wijngaardenlaan 4 in Voorschoten. Beide bijeenkomsten starten om 19.00 uur en aanmelden is niet nodig. De aankomende sluiting van de SEH roept veel vragen op. Daarom is MCH-Bronovo met zowel huisartsen als omwonenden in gesprek om deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. "Wij doen er alles aan om kwalitatief goede zorg beschikbaar te houden in de regio", meldt MCH-Bronovo in een verklaring.

Algemeen ziekenhuis
"De sluiting vindt plaats in 2017, wat ons de tijd geeft de nieuwe situatie goed voor te bereiden en alle betrokkenen zorgvuldig te informeren." Antoniushove blijft volgens MCH-Bronovo een algemeen ziekenhuis, met als specialisme oncologische zorg. Voor spoedeisende hulp kunnen omwonenden vanaf 2017 terecht op de locaties Bronovo en Westeinde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant