Jeugdspelers Lukas en Thom van RKAVV hadden de eer samen met leerlingen van de twee basisscholen de cheque uit te mogen reiken.
Jeugdspelers Lukas en Thom van RKAVV hadden de eer samen met leerlingen van de twee basisscholen de cheque uit te mogen reiken.

Opening behandelkamers Juliana Kinderziekenhuis

Actueel 141 keer gelezen

Den Haag/Leidschendam - Woensdag 20 april heeft de Stichting Den Haag Texel een Cheque overhandigd aan het Juliana kinderziekenhuis. Het bedrag op de cheque is gebruikt om drie behandelkamers kindvriendelijk in te richten.

Vorig jaar is er tijden de zevende toertocht 37.345,20 euro bijeengebracht. Belangrijke duwers waren de Basisscholen De Trampoline (Leidschendam) en de Zonnestraal (Den Haag) en voetbalvereniging RKAVV (Leidschendam). Als dank voor de bijdrage van RKAVV werd één van de behandelkamers vernoemd naar RKAVV. "Een prachtig gebaar waar we als RKAVV super trots op mogen zijn. Jeugdspelers Lukas en Thom hadden de eer samen met leerlingen van de twee basisscholen de cheque uit te mogen reiken en vervolgens het naamplaatje bij de behandelkamer te mogen onthullen", aldus de voetbalclub op hun website.

Rondleiding
Het gezelschap kreeg van medisch manager Frederique Hofstede nog een indrukwekkende rondleiding door het JKZ. Bij de behandelkamers werd uitgebreid uitleg gegeven hoe de kinderen zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld en afleiding krijgen voor de behandleling die gedaan moet worden. Zo is er ledverlichting die de kamer in diverse kleuren kan veranderen en worden er leuke animaties afgespeeld op de muren van de kamers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant