Bettina Wouters, penningmeester Ondernemersfonds Huygenskwartier hielp met het plaatsen van het paaltje. (Foto: Michel Groen)
Bettina Wouters, penningmeester Ondernemersfonds Huygenskwartier hielp met het plaatsen van het paaltje. (Foto: Michel Groen)

Nieuw straatmeubilair fleurt Huygenskwartier op

Actueel 160 keer gelezen

Voorburg - In het Huygenskwartier in Voorburg is de bestaande historische uitstraling verder versterkt met nieuw stijlvol straatmeubilair. In het gebied hangen kleurrijke hanging baskets aan de nieuw geverfde lantaarnpalen jen er staan nieuwe zitbankjes, naast stijlvolle afvalbakken en nieuw geplaatste paaltjes.

Ondernemers, bewoners, de musea, Mooi Voorburg en de gemeente investeren samen in het gebied. De plaatsing van het 70e nieuwe parkeerpaaltje op dinsdag 24 mei was daarom reden om kort samen het resultaat van deze gezamenlijke inspanning te vieren. Aan Bettina Wouters, penningmeester van het Ondernemersfonds in het Huygenskwartier, samen met de gemeente de eer om het paaltje te plaatsen.

Nog fleuriger
Wethouder Nadine Stemerdink (openbare ruimte) gaf aan blij met het resultaat te zijn: "Het ziet het er nu allemaal nog fleuriger uit! Dank aan de ondernemers die ons hun wens voor nieuw straatmeubilair bekend hebben gemaakt. Samen met elkaar komen we tot goede ideeën én de uitvoering hiervan." Wethouder Frank Rozenberg (projectwethouder Huygenskwartier Voorburg): "Het plaatsen van het nieuwe straatmeubilair – in totaal 88 hanging baskets, 23 nieuwe bankjes, 25 nieuwe afvalbakken en 300 parkeerpaaltjes – maken een bezoek aan het Huygenskwartier nog meer de moeite waard!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant