Polonaise tijdens de carnavalsmiddag voor ouderen bij De Damzwabbers (archieffoto pr).
Polonaise tijdens de carnavalsmiddag voor ouderen bij De Damzwabbers (archieffoto pr).

Carnaval voor ouderen en gehandicapten Damzwabbers

Actueel 712 keer gelezen

Leidschendam - Carnavalsvereniging De Damzwabbers organiseert op zaterdag 1 februari de traditioneel drukke carnavalsmiddag voor ouderen. 

Het wordt een gezellige middag vol muziek en vermaak in de kantine van voetbalvereniging RKAVV op Sportpark Kastelenring in Leidschendam met een spetterend optreden van zanger Mike Nieuwenburg en DJ Ted Scholtes. Uiteraard zal ook de bingo niet ontbreken.

De middag begint om 13.00 uur en ook dit jaar is er weer de unieke ophaal- en thuisbrengservice van De Damzwabbers. Deze middag is volledig gratis en u kunt zich eenvoudig opgeven door te mailen naar ouderen@damzwabbers.nl of te bellen naar 06-57738911.

Een dag later, op zondag 2 februari, organiseren De Damzwabbers daar ook de jaarlijkse carnavalsmiddag speciaal voor de mensen met een beperking. De Damzwabbers zullen zich tot het uiterste inspannen om de dankbare gasten een onvergetelijke middag te bezorgen, waarbij de karaoke niet zal ontbreken. De middag begint om 13.00 uur en de muziek wordt verzorgd door Feestkapel De Blaasbalgen en Rosteyn Entertainment.

Men kan nog inschrijven voor de carnavalsoptocht op zaterdag 22 februari met als motto 'We zitten op het goede spoor'. Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de optocht in D e Zwabberkrant die deze week in Het Krantje is meegeleverd, of op www.damzwabbers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant