Pakketten worden bij de mensen in de drive-through in de auto gezet (foto: pr Van Leeuwen).
Pakketten worden bij de mensen in de drive-through in de auto gezet (foto: pr Van Leeuwen).

Nog een maand drive-through Van Leeuwen

Actueel 768 keer gelezen

Leidschendam - Begin mei heeft Van Leeuwen Catering haar eerste drive through georganiseerd. Doordat dit een groot succes was, blijft dit ook de hele maand juni doorgaan. Met het initiatief van de drive-through gaat van Leeuwen Catering haar voedselverspilling tegen.

In maart moesten de scholen dicht. Voor Van Leeuwen Catering betekende dit dat haar kantines op scholen ook sloten. Met meer dan 130 locaties in het land was er nog een flinke voorraad van producten. Om deze producten niet te verspillen is er in mei elke vrijdag en zaterdag een drive-through georganiseerd. Medewerkers van het bedrijf stellen hiervoor diverse pakketten samen. Denk hierbij aan een filmpakket met diverse dranken en hartige/zoete snacks of een on-the-go pakket met diverse producten voor bijvoorbeeld tijdens een wandeling of fietstocht. Naast pakketten worden ook losse producten zoals diverse diepgevroren huisgemaakte soepen verkocht.

Helaas kunnen veel locaties nog niet of beperkt opengaan. Daarom is besloten om de drive-through in juni door te laten gaan. Elke vrijdag en zaterdag is de drive-through geopend van 10:00 tot 14:00. Houd www.cateringopmaat.nl in de gaten voor het actuele aanbod. Ook via de facebook- en instagrampagina is het aanbod te zien. De drive-through vindt plaats op het terrein van Van Leeuwen Catering aan De Star in Leidschendam. Uiteraard houdt men zich aan de richtlijnen van het RIVM.

Naast deze eigen actie heeft Van Leeuwen Catering ook meegedaan met actie #geefjedrankjedoor. Tijdens deze actie zijn diverse dranken in blikverpakking of petfles ingezameld en gedoneerd aan diverse goede doelen en zorgpersoneel in heel Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant