Vrijmarkt (archieffoto: Jan van Es).
Vrijmarkt (archieffoto: Jan van Es).

Chinese markt in Dienstencentrum Duivenvoorde

Actueel 714 keer gelezen

Leidschendam - In het Dienstencentrum Duivenvoorde aan de Duivenvoorde 262 te Leidschendam wordt op vrijdag 26 april vanaf 14.00 uur een Chinese vrijmarkt georganiseerd. 

Na het succes van onze vintagemarkt vorig jaar wil de organisatie het weer gezellig aanpakken en nu een Chinese vrijmarkt organiseren in het dienstencentrum. Vrijmarkten worden normaal gesproken georganiseerd op koningsdag, maar deze is dus een dag eerder. Kom op de rommelmarkt lekker rondneuzen tussen de kraampjes van lokale verkopers, buren en ga op zoek naar die ene unieke vondst. Of misschien ben je wel op zoek naar iets specifieks en kun je dat op deze markt vinden. 

Ook zullen het terras en de tuin open zijn, waar men zelf spulletjes kan aanbieden. Op de Chinese vrijmarkt staan tafelkraampje met vrijwilligers, deelnemers en bewoners uit Leidschendam met allerlei curiositeiten en hebbedingetjes zoals bekend van een vrijmarkt. 

Kom vrijblijvend langs en als u interesse heeft om een kraam te huren, vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Geadviseerd wordt om wel contant geld mee te nemen. Info via tel. 070-3203736.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant