De 'seLVie' van wethouder Frank Rozenberg bij zijn favoriete hotspot in de gemeente (foto: PR).
De 'seLVie' van wethouder Frank Rozenberg bij zijn favoriete hotspot in de gemeente (foto: PR).

Wedstrijd selfie maken op mooiste plekjes in gemeente

Actueel 291 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Vanuit de website Eropuitinleidschendamvoorburg.nl wordt een 'seLViewedstrijd' georganiseerd. Op deze website zijn alle recreatieve en toeristische voorzieningen in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk te vinden. De beste 'seLVie' wint een driegangenmenu voor twee personen bij het Mövenpick Hotel in Voorburg.

De gemeente Leidschendam-Voorburg kent vele mooie parken, historische panden en verrassende doorkijkjes in het landschap. De seLVie-fotowedstrijd daagt inwoners en bezoekers uit een selfie te maken op hun favoriete plek in Leidschendam-Voorburg. Selfiemakers kunnen deze hele zomer foto's uploaden via de facebookpagina van Eropuitinleidschendamvoorburg.nl.

De 'SeLVie van de maand' krijgt een prominente plaats op de website. Tijdens de Vlietdagen, op 17 en 18 september, selecteert een jury uit alle inzendingen de selfie die het best laat zien wat Leidschendam-Voorburg haar bezoekers te bieden heeft. Wethouder Frank Rozenberg (recreatie en toerisme) trapte de actie af bij Hofwijck. "De gemeente kent prachtige gebouwen, molens, kerken, parken, en nog veel meer. Ik roep iedereen op een seLVie te maken van zíjn favoriete hotspot en die te uploaden op de facebookpagina. Zo ontstaat een goed beeld van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Want dat is veel meer dan je denkt!" aldus wethouder Rozenberg.

Meer informatie over de wedstrijd op www.eropuitinleidschendamvoorburg.nl/selfie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant