JewelEar in winkelcentrum Parade, Korte Baan 1 in Nootdorp organiseert het Oorcollege.
JewelEar in winkelcentrum Parade, Korte Baan 1 in Nootdorp organiseert het Oorcollege.

Oorcollege Optimaal Horen bij Van der Valk

Actueel 201 keer gelezen

Regio - Het komende Oorcollege van audicien JewelEar uit Nootdorp gaat over optimaal horen. Veel mensen ervaren een verminderd gehoor. Met name in situaties waar veel geluiden zijn, een slechte akoestiek of als men vermoeid is neemt het optimaal horen af.

Optimaal horen is dan lastig. Met nieuwe inzichten en nieuwe technieken komen we steeds dichter bij de situatie die we wensen: alles weer kunnen horen. Het Oorcollege Optimaal Horen vindt plaats in het Van der Valk Hotel aan de Gildeweg 1 te Nootdorp op dinsdag 5 juli van19.30 - ca. 22.00 uur; inloop vanaf 19.00 uur.

De eerste spreker, audiologisch specialist Taco Drok van Oticon neemt u mee naar de wereld van de techniek achter het nieuwste hoortoestel, de OPN. Eline Ruiter, StAr en triage audicien, logopedist, eigenaar van JewelEar, zal vertellen over de mogelijkheden van auditieve training of hoortraining. Hierdoor verbetert horen in een rumoerige omgeving en richtinghoren, telefoneren gaat gemakkelijker en men heeft meer profijt van het hoortoestel.

Dr. ir. Jan de Laat neemt u vanuit zijn expertise, ervaring én muzikant u mee in de wereld van gehoor en muziek. Tussendoor is er een pauze zijn. Men kan de sprekers dan verder bevragen en deelnemen aan verschillende demonstraties.

Aanmelden kan per e-mail o.v.v. van naam en tel. naar nootdorp@jewelear.nl, via tel. 015-7400400, of in de winkel in winkelcentrum Parade, Korte Baan 1 in Nootdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant