Het echtpaar Poldervaart wordt door woningcorporatie WoningInvest verrast met een grote taart omdat zij 50 jaar in het zelfde huis wonen.
Het echtpaar Poldervaart wordt door woningcorporatie WoningInvest verrast met een grote taart omdat zij 50 jaar in het zelfde huis wonen.

Echtpaar Poldervaart 50 jaar in dezelfde huurwoning

Actueel 256 keer gelezen

Voorburg - Het was op 14 juli precies 50 jaar geleden dat mevr. Poldervaart de sleutel in het slot stak van hun nieuwe thuis aan de Brinnolaan 9 in Voorburg, waar ze met haar man en tweeling van bijna 2 jaar oud introk.

Het is de woning waar ze nu nog steeds met veel plezier samen wonen. De tweelingdochters zijn op hun 21e jaar het huis uitgegaan, maar komen met hun eigen gezinnen nog graag naar het ouderlijk huis, dat al zo lang een vertrouwd adres is. Naar vier hoog de trap op lopen, zorgt ervoor dat ze in conditie blijven, zeggen meneer en mevrouw Poldervaart. Niet alleen het huis zelf voldoet aan al hun wensen, maar ook de ligging, met het mooie uitzicht, de winkels en belangrijke voorzieningen dichtbij.

Vierde verdieping
Ze zijn er trots op om al 50 jaar te wonen op dit adres in Voorburg, waar zoveel lief - en soms ook leed - is gedeeld, maar waar het altijd weer 'thuiskomen' is. Verhuizen naar een ander huis is iets waar ze eigenlijk niet aan willen denken, al komt dat moment ooit dichterbij.

Dhr. Poldervaart wordt binnenkort 78 jaar en mevr. Poldervaart 76 jaar. Hoe lang zal het hen nog lukken om naar boven en beneden de trap te nemen naar en van de vierde verdieping, aangezien er geen lift aanwezig is? "We zullen het zien en voorlopig lukt het allemaal nog best, aldus de heer en mevrouw Poldervaart.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant