Bettina Wouters, Marcel Commers, Frank Nihof en Sheila Nihof op de Via Gladiola.
Bettina Wouters, Marcel Commers, Frank Nihof en Sheila Nihof op de Via Gladiola.

Frank Nihof loopt 100e Vierdaagse uit

Actueel 555 keer gelezen

Voorburg / Nijmegen - Voor de 11e keer nam voormalig v.v. Wilhelmus voorzitter Frank Nihof deel aan het grootste wandelevenement ter wereld; de (100e) Vierdaagse van Nijmegen.

"Van de 48.986 deelnemers met 64 verschillende nationaliteiten haalden 42.557 de finish. Mooi om daarbij te horen." Het was een extreme editie met tropische temperaturen en stortregens op de laatste dag. "Ondanks dat de organisatie voor veel extra afgiftepunten van water had gezorgd vielen met name door uitdroging en een gebrek aan zout veel mensen uit. Ook de hoge luchtvochtigheid zorgde voor extra blaren. In Cuijk en op de finish op de Via Gladiola was het gelukkig weer droog en stralend weer."

Met Marcel Commers (mede-eigenaar van sportmerk Beltona & bestuurslid voetbalzaken Wilhelmus; 4e keer), Bettina Wouters (eigenares Café de Hopkamer; 5e keer) en dochter Sheila (11e keer) vormde Nihof het Beltona Team Voorburg. "Marcel en ik zijn al heel lang vrienden. Dat is vanuit Wilhelmus ontstaan, waar wij samen jarenlang een bestuursfunctie bekleedden. En fris aankomen hè! Alleen Sheila had wat last van blaren. We sliepen hartje centrum Nijmegen, 500 meter van start en finish. Wat wil je nog meer?"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant