Op het Plein zullen popkoren en diverse bands te horen zijn (archieffoto PR).
Op het Plein zullen popkoren en diverse bands te horen zijn (archieffoto PR).

Start cultureel seizoen met Zomerfestival Julianabaan

Actueel 159 keer gelezen

Voorburg - Het Cultureel Zomerfestival vindt zaterdag 27 augustus voor de 17e keer plaats op het Koningin Julianaplein in Voorburg.

Om 11.00 uur zal wethouder Frank Rozenberg de opening verrichten door het dagorkest de Vlietstreek te gaan dirigeren. De gehele dag zullen er optredens zijn op 4 podia: op het Plein zullen popkoren en diverse bands (waaronder Blended Culture en Jewelste) te horen zijn; op het Noonny's podium zullen vooral unplugged groepen optreden, o.a.Trias, Haags instrumentaal jeugd orkest, Take 3, Het Projectje en de Small Time Bigband.

Nederlandstalig optredens zijn er op het podium van het Wapen van Voorburg. Hier treden Jason en Shirley, Hans de Bruin en Pinchitos Caliente op. Het plein naast Mc Donalds verandert in een chill doeplein voor de jeugd. Hier staat het Talentenloods podium met jongerenacts en worden sportdemonstraties gegeven. De informatiemarkt met 60 kramen, die over het gehele KJplein staat verspreid, biedt een goed beeld van alles wat er op cultureel gebied in de gemeente voorhanden is. Zo komt u misschien op een idee om deel te gaan nemen aan een koor of vereniging.

Kijk voor het gehele programma overzicht op www.cultureelzomerfestival.nl of Facebook. Het belooft weer een spetterende dag te worden. Het festival is gratis toegankelijk van 10.00 – 18.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant